011/344-29-36; 063/88-66-281; 063/88-66-282; Grasing PVC i ALU Stolarija; Beograd, Vračar, Vukice Mitrović 5A stolarijagrasing@gmail.com

Proizvodnja i ugradnja PVC i Alu Stolarije

Vršimo proizvodnju i ugradnju PVC i Alu Stolarije
Izaberite tip i vrstu profila

Proizvodnja i ugradnja
PVC i Alu Stolarije

Bez obzira koliko se kvalitetni materijali koriste od kojih se pravi stolarija, ukoliko to nije praćeno odgovarajućim kvalitetom kada je u pitanju stručnost u izradi odnosno proizvodnji prozora i vrata i ugradnji istih, neće se doboti finalni rezultat kakav se očekuje.

Mi se možemo pohvaliti višegodišnjim iskustvom naših radnika na tom polju, kao i na polju stručnog uzimanja mera i davanja dragocenih saveta.

Izaberite Tip / Vrstu stolarije

PVC Stolarija

PVC profili su od renomiranog nemačkog proizvođača TROCAL serije A5 i 88+. Pored toga imamo i KBE sistem 70mm ECO. Ovo su najpopularniji i najčešće korišćeni profili stolarije na tržištu.

ALU (Aluminijum) Stolarija

Alu profili su od grčkog proizvodjača ALUMIL. Najčešće se prozori i vrata izrađuju od ALU profila serije 11000 sa termo prekidom i serije 9400 bez termo prekida (hladni aluminijum). Naravno da široka proizvodna gama ALUMILA omogućava izradu mnogih specifičnih elemenata i različitih sistema otvaranja.

ALU-Drvo Stolarija

Spoljašnja strana je aluminijuma, a unutrašnja strana drvo. Aluminijum sa spoljašnje strabe daje prozoru otpornost na atmosferske uticaje, dok drvo sa unutrašnje strane daje toplinu i lepotu.

Postavite pitanje, dodatno se informišite

Kontaktirajte nas