011/344-29-36; 063/88-66-281; 063/88-66-282; Grasing PVC i ALU Stolarija; Beograd, Vračar, Vukice Mitrović 5A stolarijagrasing@gmail.com

Trocal 88+ PVC stolarija

Šestokomorni PVC profili poboljšane toplotne i zvučne izolacije
Istaknut kvalitet, ekonomičnost i sigurnost. Tri nivoa dihtovanja, kvalitetni termoizolacioni sistem

Trocal 88+ PVC stolarija

Optimalna dubina ugradnje od 88mm za profile prozora od PVC-a pre svega znače: proboj u nove dimenzije gradnje. Ona je uređena po zahtevima modernih arhitekata orijentisanih ka dizajnu, estetski usmerenih građevinara i potrebama budućnosti, u kojoj se od prozora očekuje visoko kvalitetna tehnička efikasnost.

Stalna težnja za što većim kvalitetom je sa TROCAL-om dobila novi format kod ugradnje prozora. Konstrukcija novog profila omogućava poboljšane vrednosti za toplotnu i zvučnu izolaciju, u cilju sigurnosti i ekonomičnosti. TROCAL 88+ se ističe po svom kvalitetu.

Šestokomorna tehnika, koja se ne može naći samo u profilima, već i u svim nivoima funkcionalnosti. Komore imaju takve dimenzije, da pružaju optimalnu toplotnu izolaciju. Više udobnosti zbog boljih UV- vrednosti, manja opasnost od stvaranja kondenzacije i veća temperatura površine.

Kvalitetni termoizolacioni sistem srednjeg dihtovanja. Tri nivoa dihtovanja u svim područjima (žleb za krilo i slepi štok) omogućavaju zaštitu od pljuskova i vetra.

Trocal 88+ PVC stolarija

Postavite pitanje, dodatno se informišite

Kontaktirajte nas